Könyvbemutató
 
A tudat iskolája
A könyvben egy olyan iskola körvonalazódik, amely segít abban, hogy az elme mellett a szív tudatossága is elinduljon az életünkben. Hogy mi a különbség az elme és a szív között? Az elménél kívül van a támpont, az igazság, a szívnél belül.
Az elménél aboszlút igazság van, és azt az egyet keresi, a szív nem keresi az abszolút egyet, mert tudja, hogy nem is létezik. A szív számára nekünk van egy igazságunk, nem az egész univerzumnak.
Az elme csak azt tudja, hogy gyógyítani kell, nem tudja mi a hatása, csak amikor már megtörtént. A szív tudja, mi a segítség és mi nem és azt is, milyen formában lesz a lehető legjobb.
A tudatunk iskolájában minden részünknek tudatosul a saját feladata és rátalálunk valódi, emberi termszetünkre.
  Hírek
Posztolj verset
Ma van a Magyar Költészet Napja. Mi is csatlakoztunk a "Posztolj verset az utcára!" elnevezésű országos megmozduláshoz. Íme, bemutatjuk mi merre jártunk, hol ragasztottunk ki verseket...
Tücsökringató - április
Április első keddjén ismét szeretettel várunk minden babát s mamát egy játékos délelőttre.
A Víz világnapja
A víz világnapja alkalmából idén is vendégünk volt a Református Általános Iskola alsó tagozata. Négy helyen, négy különböző játékkal vártuk a gyerekeket.
Internet Fiesta 2019
Az Internet Society felhívásához Magyarország 2000-ben csatlakozott először, s a könyvtárak rövidesen a magyar Internet Fiesta zászlóshajói lettek. A kezdeti célkitűzés az internet rohamos elterjedésével némileg módosult, hiszen ma már nem a mindennapjaink részévé vált világháló népszerűsítésére van elsősorban szükség. A programok célja a digitális írástudás terjesztése és az internet felhasználási lehetőségeinek minél szélesebb körű bemutatása.
Az idei Internet Fiestára ezekkel a programokkal várunk mindenkit.
Sosem hinnéd el, mit csinál a gyereked a Neten!
Szólj a nagyinak!
Megkaptad már a napi adagod?
Egészségprogram
2019.03.20. 17.00-órától
EFOP-os pályázati tájékoztató rendezvény a kistérség pedagógusai részére.
2019.03.27. 17.00 órától
EFOP-os pályázati tájékoztató rendezvény a kistérség orvosai részére.